Toate produsele din topul vanzarilor

Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10 5 litri

G11983

Dezinfectant lichid de uz general pe bază de alcool

112,80 lei
Fara TVA Livrare in 24-48h
Cantitate
In stoc

 

Termeni și Condiţii plată / livrare / retur

 

Modalități sigure de plată

Descriere

Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10 5 litri este un spray dezinfectant gata de utilizat pentru utilizare în industria alimentară, a băuturilor și a produselor lactate.

Alcosan este un dezinfectant pe bază de alcool, care conține, de asemenea, niveluri scăzute de sechestrant organic și compus de amoniu cuaternar (QAC). Este special formulat pentru aplicarea directă pe suprafețe atunci când este imposibil sau nedorit să folosiți cantități mari de produse pe bază de apă. Este eficient împotriva majorității formelor vegetative de microorganisme, inclusiv bacteriilor și drojdiilor Gram-pozitive și Gram-negative.

Alcosan este sigur pentru utilizare pe suprafețele în contact cu alimentele și se evaporă rapid, practic nu lasă reziduuri. Este recomandat pentru utilizare în zone cu risc ridicat pentru curățarea și dezinfectarea transportoarelor, umplerii și alte echipamente după scurgeri mici de produse etc. Poate fi, de asemenea, aplicat. în timpul pauzelor de la mijlocul schimbului pentru a menține un standard bun de igienă până la reluarea producției.

Alcosan este potrivit pentru utilizare cu aplicatorul de pulverizare furnizat sau folosind o cârpă sau un șervețel curat și uscat.

Avantaje

  • Gata de utilizare
  • Potrivit în special pentru zonele sensibile la umiditate
  • Activitate eficientă cu spectru larg
  • Reziduuri reduse

Utilizare

Alcosan se folosește nediluat și se aplică prin pulverizare pe suprafețe. Clătiți întotdeauna bine după utilizare. Atentie - contine alcool - evitați pulverizarea în apropierea motoarelor sau a altor echipamente electrice neprotejate.

Caracteristici
G11983

Fisa tehnica

Culoare
Incolor
Aspect
Lichid
Parfum
Caracteristic
Ambalare
Bidon 5 litri
PRODUSE ASOCIATE
4 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)

Urmariti-ne pe Facebook