Toate produsele din topul vanzarilor
Domestos Profesional Pine Fresh 5 Litri
  • Domestos Profesional Pine Fresh 5 Litri

Domestos Profesional Pine Fresh 5 Litri

D100867028

Detergent Lichid Dezinfectant curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este virucid lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile.

51,00 lei
Fara TVA Livrare in 24-48h
Cantitate
In stoc

 

Termeni și Condiţii plată / livrare / retur

 

Modalități sigure de plată

Descriere

Domestos Profesional Pine Fresh 5 Litri pe baza de clor curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant virucid lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile.

Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile).

Se foloseste, in special, pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie. Domestos Pine Fresh 24H PLUS  5 litriare o vascozitate ridicata si, dupa ce este trasa apa, continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii.

Ofera peste 24 H de ore protectie impotriva microbilor, daca este utilizat zilnic.

Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Domestos Pine Fresh 24H PLUS 5 litri are o vascozitate ridicata si, dupa ce este trasa apa, continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii. Ofera peste 24h de ore protectie impotriva microbilor, daca este utilizat zilnic.

Proprietati de baza si avantaje – Clor activ: efect biocid cu spectru larg – distruge eficient bacterii, virusi si mucegaiuri elimina mirosurile neplacute prin distrugerea chimica a sursei acestora

Modalitate de ambalare : bidon 5 litri .

Produsul dezinfectant Domestos este AVIZAT BIOCID cu nr. 3484BIO/02/12.24 , eliberat de catre Ministerului Sanatatii, Comisia Nationala pentru produse Biocide.

 

Caracteristici
D100867028

Fisa tehnica

Parfum
Caracteristic
Ambalare
Bidon 5 litri
4 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)

Urmariti-ne pe Facebook